)

Individualna obravnava

V GEN-I vas pričakuje vrhunsko usposobljena ekipa skrbnikov ključnih strank, ki vam bodo z nasveti in strokovnim znanjem pomagali pri izbiri najustreznejšega produkta električne energije in/ali zemeljskega plina.

Z individualno obravnavo in poglobljeno analizo vaših potreb vam bomo svetovali pri izbiri najboljših storitev za vaše specifične energetske potrebe. Poleg tega vam bomo na podlagi natančnih spremljanj trendov na številnih energetskih trgih, kompleksnih tržnih analiz in prognoz cenovnih gibanj pomagali sprejeti optimalne odločitve glede pravega trenutka nabave energije. Z izbiro pravega spleta produktov in storitev boste dobili največ za svoj denar na področju nakupa energije.  

Analitična podpora

Z izbiro pravega trenutka nakupa do nižjih stroškov oskrbe z energijo

Za doseganje najugodnejših cen električne energije in zemeljskega plina je ključen trenutek odločitve o nakupu energenta. Cene energentov se namreč oblikujejo na številnih evropskih borzah in se dnevno spreminjajo.

Naša izkušena ekipa analitikov nenehno spremlja razvoj evropskih trgov, analizira spremembe na lokalnih trgih ter uporablja najnaprednejše prognostične algoritme. Na podlagi vrhunske analitične podpore našim partnerjem zanesljivo svetujemo glede optimalnih odločitev za nakup takrat, ko cene na borzi izraziteje padejo, kar vam lahko zagotovi občutne, tudi več odstotne prihranke. Z našo pomočjo lahko odmislite skrbi glede najugodnejšega nakupa energije, saj vam bomo z izkušnjami in strokovnim znanjem, kljub turbulentnosti tržnih razmer, pomagali pri obvladovanju stroškov za energijo in s tem pri stabilnejšem poslovanju vašega podjetja.

Našim poslovnim partnerjem olajšujemo odločitve z:

  • individualnim svetovanjem naših tržnih analitikov o najprimernejšem trenutku nakupa,
  • rednimi borznimi poročili o dogajanju na trgu ter
  • letnimi srečanji s prognozami cen in trendov.

Celosten pregled

Našim partnerjem nudimo po meri prilagojen in celosten pregled vseh informacij, vezanih na dobavo energentov. Z individualnim mesečnim poročanjem omogočamo natančen vpogled v porabo energije po ključnih kazalnikih, ki so za vas najpomembnejši. Na ta način vam zagotovimo nadzor nad stroški ter pomagamo, da se lahko bolje odločate o potencialnih ukrepih za optimizacijo odjema, racionalizacijo in natančnejše napovedovanje stroškov za energijo.

Spletna podpora

Vse pomembne informacije o svoji porabi in odjemu lahko naši partnerji kontinuirano spremljajo tudi preko spletnega portala Moj GEN-I. Gre za napredno orodje, ki na enem mestu ponuja vozlišče vseh informacij, ki so pomembne z vidika pogodbe o dobavi energentov.

Enostavna zamenjava

V vseh evropskih državah, kjer je trg z električno energijo in zemeljskim plinom popolnoma odprt, lahko vsa podjetja prosto izbirajo svojega dobavitelja energije. 

Proces zamenjave dobavitelja električne energije ali zemeljskega plina je preprost in bomo zanj v celoti poskrbeli mi. Posegi na energetski infrastrukturi niso potrebni, kakovost in zanesljivost dobavljene energije pa je po zamenjavi dobavitelja popolnoma enaka, le stroški zanjo so lahko nižji.