S soncem smo povezali že 1000 gospodinjstev

GEN-I je konec leta 2016 kot prvi dobavitelj energije v regiji vstopil na trg samooskrbe in slovenskim odjemalcem z novo storitvijo GEN-I Sonce omogočil tudi izgradnjo sončnih elektrarn na ključ. Danes se lahko pohvalimo z največjim številom zgrajenih sončnih elektrarn v Sloveniji.

Do sedaj zgrajene elektrarne GEN-I Sonce so proizvedle že 9,2 GWh zelene električne energije in prispevale k znižanju emisij CO2 za 4,5 milijona kg ter tako ohranile 222.727 dreves.

Poleg skrbi za okolje so gospodinjstva prepričali predvsem takojšnji do 75 % prihranki pri elektriki, ugodno GEN-I financiranje, vrhunska kakovost komponent z garancijami do 25 let in podpora strokovnjakov GEN-I Sonce.

Kaj je pri odločitvi za domačo sončno elektrarno prevladalo pri gospe Mariji Janc iz Spodnjih Dupelj, si lahko ogledate v videu.

S sončno elektrarno GEN-I Sonce so lastniki brezskrbni, saj jim omogočamo tudi zavarovanje za primere poškodb, vzdrževanje in spremljanje delovanja naprave kar preko mobilnega telefona.

Pridružite se zadovoljnim imetnikom lastne sončne elektrarne, prihranite in varujte okolje tudi vi! Za pripravo informativnega izračuna investicije izpolnite preprost obrazec ali nas pokličite na 080 1558.

Prihodnost je zelena, ustvarjajmo jo skupaj!

 

Aktualne novice